Julebord
Garantert suksess!
Tor Inge har flere års erfaring med show fra julebord. Med sin kombinasjon av stand up og trylling passer dette til alle type grupper som ønsker en storslått avslutning på året. Han har hatt show over hele landet, og om det er i Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen, Stavanger eller Kirkenes, har Tor Inge opptrådd med stor suksess. Med meget gode referanser fra tidligere show kan han anbefales til alle som ønsker spektakulær underholdning for å gjøre kvelden helt spesiell.
Les mer
Konferansier
Trenger du konferansier til ditt arrangement?
En konferansiers rolle er å fungere som et bindeledd og skape en helhet i ditt arrangement. Enten det er bryllup, seminar, firmafest eller julebord kan en konferansier skape et element av profesjonalitet og sammenheng. For mange er også underholdningsverdien i slike bidrag særdeles viktig, og en konferansierrolle fungerer derfor ofte best når det er en profesjonell underholder som står for jobben.
Les mer
Memo møter Magi
Underholdning du aldri kommer til å glemme
Hva skjer når du kombinerer en hukommelsesmann med en magiker/komiker? Da får du underholdning du aldri kommer til å glemme. Oddbjørn By og Tor Inge Ulveseth tar det beste fra hukommelsens verden – og kombinerer det med magi, psykologiske triks, stand-up, “tankelesing” og gåtefulle stunt.
Les mer
Bryllup
Trenger du en toastmaster til din store dag?
Trenger du en toastmaster eller konferansier i ditt bryllup? En talefør person med god replikk som kan holde styr på bryllupets kjøreplan? Look no further!

Tor Inge har solid erfaring som toastmaster, så du kan være trygg på at han kan sine oppgaver. Slapp av og nyt den store dagen deres!

Les mer
Tryllekunstner
Prisbelønt tryllekunstner!
Om du trenger en close-up/nærtryller eller scenetryller kan Tor Inge hjelpe med å løfte ditt arrangement med prisbelønte kunster.
Les mer
Familieunderholdning
Underholdning som fenger!
Topp underholdning som treffer både barn og voksne!
Les mer
Firmafest
Les mer
Tor Inge Ulveseth over 10 års erfaring

300 Robuxs For Free.pdf

Robux Free Card Code Review.pdf

Free Robux Gift Card Generator 2022.pdf

Robux Hack No Buying Apps.pdf

Hack Free Robux 2022.pdf

Roblox Hack Get Free Robuxs No Download.pdf

How To Get Robux For Free No Hacks 2022.pdf

How To Get 20m Robux.pdf

Free Hair On Roblox 2022.pdf

Live Stream Free Robux For Every Viewr.pdf